INGREDIENTE:
1 praf de Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500
1 lingura otet de mere sau zeama de lamaie
3 albusuri de ou
50 ml apa calduta
1 lingurita de Amestec de făină pentru pâine și patiserii fără gluten și nivel scăzut de carbohidrați Szafi Reform 1000g pntru framantare aluat
UNGERE:
1g de Ulei Nuca de cocos - 500
MOD DE PREPARARE:
Amestecam ingredientele(in afara de faina) cu un tel ,apoi adaugam faina si lucram aluatul.Lasam aluatul la odihna(dospit)10 minute
Intre timp aprindem cuptorul sa fie bine incins
Tapetam o tava cu hartie de copt .
Pe o suprafata cu faina (mentionata mai sus)framantam aluatul
Impartim aluatul in 3 parti egale si formam din ele chifle cu diametrul de 9 cm.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt (la distante mari)si le ungem cu ulei d cocos.
Se coc 40-45 minute
Lasam sa se raceasca .
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu