luni, 14 mai 2018

Chiflă fara gluten


 INGREDIENTE:

100g de  
1 praf de  
1 lingura otet de mere sau zeama de lamaie
3 albusuri de ou
50 ml apa calduta
1 lingurita de   pntru framantare aluat

UNGERE:
1g de  

MOD DE PREPARARE:
Amestecam ingredientele(in afara de faina) cu un tel ,apoi adaugam faina si lucram aluatul.Lasam aluatul la odihna(dospit)10 minute
Intre timp aprindem cuptorul sa fie bine incins
Tapetam o tava cu hartie de copt .
Pe o suprafata cu faina (mentionata mai sus)framantam aluatul
Impartim aluatul in 3 parti egale si formam din ele chifle cu diametrul de 9 cm.
Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt (la distante mari)si le ungem cu ulei d cocos.
Se coc 40-45 minute
Lasam sa se raceasca .




POFTA BUNA!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu