Ingrediente ( 28 de bucăți ) :
· 40 g ceapă rosie
· 220 ml de apă fierbinte
Mod de preparare :
Prima dată călim ceapa în uleiul de nucă de cocos ( 4-5 minut ) , apoi adăugăm crema de cocos și apa fierbinte .
Amestecăm ingredientele uscate , turnăm peste lichidul fierbinte și le amestecă .
Când se răcește puțin , frământăm pe o suprafață presărată cu Făină de fibre de bambus - Szafi Reform 300g
Întindem aluatul într-o foaie de 0,5 cm grosime și tăiem fâșii de 12 cm ( 28 de bucăți ) . Răsucim fâșiile de 3-4 ori și le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Coacere :
Se coc 30 de minute în cuptorul cu convecție preîncălzit la 170 de grade .
Valoarea nutrițională pe bucată :
Valoare energetică : 20,5 kcal
Proteine : 0,4 g
Lipide : 1,2 g
Carbohidrați : 2 g
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu