luni, 30 aprilie 2018

Sărățele cu ceapă

  Ingrediente ( 28 de bucăți ) :

·       5 g de  
·       30 g de  
·       25 g de 
·       40 g ceapă rosie
·       220 ml de apă fierbinte

Mod de preparare :
Prima dată călim ceapa în uleiul de nucă de cocos ( 4-5 minut ) , apoi adăugăm crema de cocos și apa fierbinte .
Amestecăm ingredientele uscate , turnăm peste lichidul fierbinte și le amestecă .
Când se răcește puțin , frământăm pe o suprafață presărată cu  
Întindem aluatul într-o foaie de 0,5 cm grosime și tăiem fâșii de 12 cm ( 28 de bucăți ) . Răsucim fâșiile de 3-4 ori și le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .

Coacere :
Se coc 30 de minute în cuptorul cu convecție preîncălzit la 170 de grade .

Valoarea nutrițională pe bucată :

Valoare energetică : 20,5 kcal
Proteine : 0,4 g
Lipide : 1,2 g
Carbohidrați : 2 g

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu