vineri, 2 martie 2018
COLACEI RASUCITI FARA GLUTEN
INGREDIENTE:
200g de Amestec făină pentru pâine albă pufoasă Szafi Free 5000G
80g de Amestec de făină pentru pâine și patiserii fără gluten și nivel scăzut de carbohidrați Szafi Reform 1000g
4 g de Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500
30 g zeama de lamaie sau otet de mere
350 ml apa calduta
PREPARARE:
Amestecam toate ingredientele si le lasam 10 minute la odihna
P o suprafata presarata cu amestec de faina mentionata mai sus ,framantam aluatul apoi il impartim in 6-7 bucati
Fiecare bucata o intindem si formam colaceii (vezi foto)
Pe o foaie de copt tapetata cu hartie de copt asezam colaceii unul cate unul
Inainte de ai introduce in cuptorul incins ii ungem cu ulei de cocos si presuram cu semint de susan(optional)
Timpul de coacere este de 55 min
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu