marți, 6 martie 2018

Langoș Szafi Free vegan ( fără gluten , lapte , ouă , soia , drojdie )


  Ingrediente :

·       20 g de zeamă de lămâie
·       100 g de apă călduță
·       Ulei de  

Încingem uleiul de nucă de cocos .
Frământăm ingredientele și lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Aluatul va fi moale , dar ușor de modelat .
Îl frământăm pe o suprafață presărată cu făină și-l împărțim în două bucăți .
Cu mâinile unse cu ulei , formăm din cele două bucăți câte un cerc cu diametrul de 16 cm .
În uleiul încins , îi prăjim câte 4-5 minute pe ambele părți .
Îi punem pe șervețele pentru a absorbi uleiul .

Îi servim după gust și dietă .

Observație : în funcție de uleiul folosit , timpul de prăjire se poate schimba !!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu