sâmbătă, 20 ianuarie 2018

GALUSTE DE OVAZ CU URDA


INGREDIENTE (10-12 galuste)
250 gr  urda de Ibanesti
2 linguri pline de ,
2 albusuri de ou
2 linguri de  
1 lingura de coaja rasa de lamaie
1 lingura de  ,
250 ml apa

PREPARARE:
Intr-un vas puneti apa la fiert cu putina sare de himalaya
Intre timp amestecati ingredientele pentru galuste
Lasati compozitia cca 5 minute deoparte pentru a se hidrata foarte bine
Cu mana umezita  faceti bilute mici din amestecul obtinut
Puneti-le la fiert reducand focul
Atunci cand galustele vor fi fierte se vor ridica deasupra
Apoi cu o paleta  le veti scoate pe un platou
Se servesc cu crema de branza 2% grasime,sau iaurt grecesc 2% grasime sau cu   ,sau ca atare.
Foarte bune si satioase.
POFTA BUNA!!!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu