(fără gluten, lapte, soia, fără zahăr adăugat)
Ingrediente:
· 5 g gelatina
· 35 g de zeamă de lămâie
· 1150 ml de apă
Mod de preparare:
Prima dată preparăm latepele vegetal din următoarele ingrediente: garnitură de ovăz, nucă de cocos răzuit, sare, apă.
După ce l-am preparat, îl tregem prin strecurătoare și lăsăm să se răcească. Trebuie sa obținem 968 g de lapte.
Fierbem 200 g de lapte și-l amestecăm cu îndulcitor și gelatina
Adăugăm amestecul de lapte cu îndulcitor și gelatina la laptele rămas, adăugăm zeama de lămâie și le amestecăm cu un tel.
După ce se răcește o punem în frigider ( amestecăm des înainte să se răcească).
După ce se întărește putem servi, dar dacă lăsăm să stea o zi, va avea gust mai bun.
POFTA BUNA!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu