· 250g de AMESTEC FĂINĂ CU CAROB
· 20g de Îndulcitor natural ERITRIT+STEVIA SZAFI Reform 500
· 30g de zeamă de lămâie
· 185g apă
-120 gr de Gem de căpșuni și struguri 350g Szafi Free
-
200g de Budincă de ovăz cu cacao Szafi Free 300g preparata conform instructiunilor de pe pachet
DECOR:
Rodie
Mod de preparare:
Se preîncălzește cuptorul la 190°C.
Se pun ingredientele blatului într-un bol, în așa fel ca făina să se adauge ultima, după care se amestecă cu telul cu mișcări rapide.
Se coace în formă de tort de 20cm timp de cca 25 minute.
În funcție de mărimea formei de tort timpul de coacere diferă!!! Din acest motiv proba cu scobitoarea este importantă!
Asamblarea tortului
Tăiem blatul răcit complet în două , astfel încât tăiem din mijloc o felie subțire .
Se pun ingredientele blatului într-un bol, în așa fel ca făina să se adauge ultima, după care se amestecă cu telul cu mișcări rapide.
Se coace în formă de tort de 20cm timp de cca 25 minute.
În funcție de mărimea formei de tort timpul de coacere diferă!!! Din acest motiv proba cu scobitoarea este importantă!
Asamblarea tortului
Tăiem blatul răcit complet în două , astfel încât tăiem din mijloc o felie subțire .
Sfărâmăm felia de tort și o amestecăm cu gemul de capsuni si struguri ( să fie gemul mai dens, să nu se scurgă și astfel putem obține un strat mai gros) .
Umplem cu 1/4 din crema
La urmă întindem pe tort cremă de de ciocolată ramasa apoi bobitele de rodie ca decor si îl punem în frigider pentru câteva ore .
POFTA BUNA!!
La urmă întindem pe tort cremă de de ciocolată ramasa apoi bobitele de rodie ca decor si îl punem în frigider pentru câteva ore .
POFTA BUNA!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu