INGREDIENTE:
50g de Amestec de fibre fără gluten cu nivel redus de carbohidrați - Szafi Reform 1000g
100g de Amestec de făină pentru pâine și patiserii fără gluten și nivel scăzut de carbohidrați Szafi Reform 1000g
100g de Ulei Nuca de cocos - 500
3 oua marimea M
3 linguri apa la temperatura camerei
2 linguri de Îndulcitor natural ERITRIT+STEVIA
1 lingura de Esență de vanilie - MAXAroma
1 lingura coaja rasa de lamaie
INGREDINETE CREMA:
100g de cremă de cocos
1 lingurita de FAINA Konjac- 100g
1 lingura de Pudră de cacao degresată
1 lingura de Îndulcitor natural ERITRIT+STEVIA
1 lingura de Esență de Rom Jamaica
Mod de preparare :
Amestecăm ingredientele uscate , apoi adăugăm ouăle , uleiul de cocos , apa și frământăm aluatul . Dacă este prea moale , îl punem pentru un timp scurt în frigider .
Întindem aluatul pe o suprafață presărată cu făină(mentionata mai sus) , apoi tăiem în bucățele .
Se coc 10-15 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu