luni, 2 aprilie 2018

FURSECURI CU GLAZURA DE CIOCOLATA


INGREDIENTE:
50g de  
100g de  
100g de  
3 oua marimea M
3 linguri apa la temperatura camerei
2 linguri de  
1 lingura de  
1 lingura coaja rasa de lamaie

INGREDINETE CREMA:
100g de 
1 lingurita de  
1 lingura de 
1 lingura de 
1 lingura de 

Mod de preparare :

Amestecăm ingredientele uscate , apoi adăugăm ouăle , uleiul de cocos , apa și frământăm aluatul . Dacă este prea moale , îl punem pentru un timp scurt în frigider .
 Întindem aluatul pe o suprafață presărată cu făină(mentionata mai sus) , apoi  tăiem în bucățele .
Se coc 10-15 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade

Dupa ce s-au racit complet ii umplem cu crema sau  
Pentru glazura am folosit ;  ce am topit-o in baine -marie


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu