joi, 12 aprilie 2018

Pui chinezesc dulce-acrișor



Ingrediente (pentru 4 porții):
- 70g de pastă de roșii,
- 80g de ,
- 800g de piept de pui, 300 ml apă,
- 100ml zeamă de ananas (poate fi și zeama de pe compot),
- 1 gogoșar, 
-1 ceapă galbenă,
- 200g de compot de ananas.
Preparare: se prăjește pieptul de pui tăiat cubulețe în  se scurge apa pe care o lasă. Adăugăm ceapa tocată mărunt, gogoșarul tăiat cubulețe și ananasul tăiat cubulețe și se lasă să fiarbă 10 minute. În acest timp amestecăm baza de mâncare cu pasta de roșii, zeama de compot și se toarnă peste pieptul de pui, se amestecă și se lasă să fiarbă încă 5 minute.

POFTA BUNA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu