Conține carbohidrați cu absorbție lentă , recomand pentru micul dejun pentru cei care vor să slăbească !
Valoarea IG la 100 g de pâine : 27
Ingrediente ( 500 g de pâine ) :
· 40 g de zeamă de lămâie
· 300 g de apă călduță
Mod de preparare :
Amestecăm în apă zeama de lămâie și sarea , apoi adăugăm amestecul de făină și frământăm aluatul .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă , apoi îl frământăm pe o suprafață presărată cu făină ( aprox. 5 g de făină ) .
Se coace 65 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade .
Aluatul nu trebuie așezat în formă de pâine , este de ajuns să-l așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt .
Pâinea poate fi feliată doar după ce se răcește
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu