luni, 15 ianuarie 2018

SUPA DE PUI CU TARHON


INGREDIENTE:

1 kg de legume (morcovi, salata, telina, napi) 20 gr de mazăre verde congelata 1 ceapă rosie 30-40 gr piept de pui 400 gr iaurt natural sau lapte de nucă de cocos
1 lingura  ,
zema de la o lamaie proaspata
sare,piper,tarhon(dupa gust)
  


Mod de preparare: Am tăiat ceapa, si am prajit-o în ulei de nuca de cocos, am tăiat pieptul de pui și l-am condimentat (sare, tarhon, piper). Când carnea este albă,se strange spuma.Se adauga legumele și se fierb câteva minute și apoi se mai adauga apă suficientă pentru a se acoperi toate ingredientele din oala Se fierbe pe o flacără lentă până când legumele se înmoaie. Apoi am acoperit cu un capac. Într-un castron mic, amestecați fulgi de ovăz cu iaurt și supă. timp de 3-4 minute, apoi adaugati sucul de lamaie.Amstecul de fulgi se toarna peste supa si se stinge focul.



POFTA BUNA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu