marți, 16 ianuarie 2018

CHIFLE FARA GLUTEN


INGREDIENTE:
100 gr de  
1,5 gr de  ,
10 ml otet sau zeama de lamaie proaspata
1 lingura de  
1 ou marimea M
100 ml apa
+6 gr de   pentru framantare/intindere aluat
 1 lingurita de  pentru ungere

Toate ingredientele se cantaresc si se amesteca intr-un vas
Dschideti cuptorul la 180-200 grade
Lasati aluatul deoparte cca 10 minute
In tava de la aragaz puneti hartie de copt
Aluatul "dospit" se impart in 3 bugati egale
Din fiecare bucata modelati mingiute mici (chifle)
Puneti mingiutele pe hartia de copt,ungeti-le cu ulei de cocos si introduceti tava in cuptor
Coaceti chiflele la foc mediu pe treapta din mijloc a cuptorului
Timpul de coacere este de 30-45 minute(depinde de cuptorul fiecarui)
Se pot testa cu scobitoarea
Chiflele fara gluten sunt ideale pentru a va face hamburger la serviciu

POFTA BUNA!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu