marți, 16 ianuarie 2018
CHIFLE FARA GLUTEN
INGREDIENTE:
100 gr de Amestec de făină pentru pâine și patiserii fără gluten și nivel scăzut de carbohidrați Szafi Reform 1000g
1,5 gr de Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500,
10 ml otet sau zeama de lamaie proaspata
1 lingura de Ulei Nuca de cocos - 500
1 ou marimea M
100 ml apa
+6 gr de Amestec de făină pentru pâine și patiserii fără gluten și nivel scăzut de carbohidrați Szafi Reform 1000g pentru framantare/intindere aluat
1 lingurita de Nuca de cocos - 500 pentru ungere
Toate ingredientele se cantaresc si se amesteca intr-un vas
Dschideti cuptorul la 180-200 grade
Lasati aluatul deoparte cca 10 minute
In tava de la aragaz puneti hartie de copt
Aluatul "dospit" se impart in 3 bugati egale
Din fiecare bucata modelati mingiute mici (chifle)
Puneti mingiutele pe hartia de copt,ungeti-le cu ulei de cocos si introduceti tava in cuptor
Coaceti chiflele la foc mediu pe treapta din mijloc a cuptorului
Timpul de coacere este de 30-45 minute(depinde de cuptorul fiecarui)
Se pot testa cu scobitoarea
Chiflele fara gluten sunt ideale pentru a va face hamburger la serviciu
POFTA BUNA!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu