-fara gluten
-fara zahar
-fara oua
-fara lapte
-fara grasimi
-cu putine calorii
INGREDIENTE BLAT:
250gr de Faina amestec pentru piscot alb,
160ml de apa calduta
35gr de zeama de lamaie
75gr de ERITRIT PUDRĂ SZAFI Reform 250,
Mod de preparare :
Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și suflăm forma de tort cu ulei .
Amestecăm apa , cu zeama de lămâie și cu eritrit pudră .
Adăugăm amestecul de făină și- l amestecăm cu un tel , până ce obținem o cremă densă și turnăm crema în forma de tort .
Se coace 20-25 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
După ce se răcește blatul , îl tăiem în două și-l umplem cu cremă de tort .
Cremă de budincă de zmeură fără gluten , lapte , ouă , grăsimi
Ingrediente :
· 100 g de zmeură congelata
· 200ml de apă
Mod de preparare :
Amestecam ingredientele . Fierbem amestecul până obținem o cremă densă , amestecând în continuu .
Jeleu roșu de fructe :
Ingrediente :
· 5 g de gelatina
· 300 g de fructe roșii ex. zmeură , vișine
· 350 g de apă
· 5 g de zeamă de lămâie
Mod de preparare :
Amestecam fructele cu apa , apoi îl tunăm în strecurătoare ca să eliminăm coaja și sâmburele .
Îl amestecăm cu celelalte ingrediente , apoi îl fierbem amestecând în continuu , lăsăm puțin să se răcească și-l turnăm pe tort .
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu