marți, 19 decembrie 2017

TORT CU FRUCTE


-fara gluten
-fara zahar
-fara oua
-fara lapte
-fara grasimi
-cu putine calorii
INGREDIENTE BLAT:

250gr de  ,
160ml de  apa calduta
35gr de  zeama de lamaie
75gr de  



Mod de preparare :

Preîncălzim cuptorul la 180 de grade și suflăm forma de tort cu ulei .
Amestecăm apa , cu zeama de lămâie și cu eritrit pudră .
Adăugăm amestecul de făină și- l amestecăm cu un tel , până ce obținem o cremă densă și turnăm crema în forma de tort .
Se coace 20-25 de minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade .
După ce se răcește blatul , îl tăiem în două și-l umplem cu cremă de tort .


Cremă de budincă de zmeură fără gluten , lapte , ouă , grăsimi

Ingrediente :

·       100 g de zmeură congelata
·       1-2 linguri de  ,
·       200ml de apă

Mod de preparare :

Amestecam ingredientele . Fierbem amestecul până obținem o cremă densă , amestecând în continuu .

Jeleu roșu de fructe :

Ingrediente :

·       5 g de gelatina
·       50 g de ,
·       300 g de fructe roșii ex. zmeură , vișine
·       350 g de apă
·       5 g de zeamă de lămâie

Mod de preparare :

Amestecam  fructele cu apa , apoi îl tunăm în strecurătoare ca să eliminăm coaja și sâmburele .
Îl amestecăm cu celelalte ingrediente , apoi îl fierbem amestecând în continuu , lăsăm puțin să se răcească și-l turnăm pe tort .
Putem să adăugăm și fructe înainte să se întărească jeleul .


POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu