Ingrediente
● Pentru coji: |
● 2 oua |
● 250gr Faina amestec pentru piscot alb, |
● 2 linguri de Îndulcitor natural ERITRIT+STEVIA SZAFI Reform 500 |
● 100gr de Unt Alimentar de Nuca de cocos - 500 |
● 1 lingura de Esență de vanilie - MAXAroma |
● 1 lingura coaja rasa de lamaie |
1 lingurita de Esență de migdale - MAXAroma |
● un praf de Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500 5 linguri apa rece |
● Pentru crema: |
● 200ml lapte light(1,5% grasime) |
● 1 plic budinca de ciocolata fara zahar |
● 2 linguri de Îndulcitor natural ERITRIT+STEVIA SZAFI Reform 500 1 lingura esenta de vanilie(mentionata mai sus) 2 galbenusuri de ou |
Se bat ouale cu indulcitorul si un praf de sare pana se fac o spuma fina, albicioasa.Se adauga treptat ,untul,coaja de lamaie,zeama de lamaie,apa si esentele. Se incorporeaza amestecul de faina lingura cu lingura pana se obtine un aluat care nu se lipeste de peretii vasului sau de maini.Se lasa aluatul sa se odihneasca cam 30 de min. Se fac bilute mici de coca,se incinge bine forma si se pun bilutele foarte repede pentru ca aluatul se coace instant. Se coc la foc mic circa 1 min si jumatate.Crema de ciocolata este destul de simpla:se amesteca galbenusuri cu indulcitorul,praful de budinca, esenta de vanilie si se toarna intr-o cratita peste lapte.Se fierbe pana se ingroasa. Se umplu nucile cu crema, se lipesc cate doua si apoi de pudreaza cu ERITRIT PUDRĂ SZAFI Reform 250, POFTA BUNA!! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu