sâmbătă, 2 decembrie 2017

TESTOASE DULCI


INGREDIENTE:
1 ou marimea M
2 linguri  
1 lingura coaja rasa de lamaie
4 linguri   pentru framantare/intindere aluat

Intr-un castron mai mare puneti toate ingredientele mentionate mai sus  cu exceptia fainii de bambus pe care o veti pune atunci cand intindeti aluatul
Amestecati cu mana toata compozitia si veti obtine un aluat elastic 
Impartiti aluatul in doua parti egale.O parte o vom colora cu 2 linguri    plus 1 lingura lapte light si  cealalta  parte o vom lasa alba
Cele doua bucati de aluat vor sta la frigider  cca 15 minute.
Puneti faina de bambus pe masa curata (suprafata de lucru) si luati prima bucata (cea alba) si formati bilute mici,cca 55 (vezi foto) aceste bilute vor forma picioarele ,trupul si capul broscutei

Cu aluatul maro veti face 11 bile mai mari ca cele albe(vezi foto)


Cu ajutorul unei scobitoare veti face forma "casuteti"la broscuta(vezi foto)




Am pus partea maro peste 4 bilute albe (vezi foto)


..apoi am pus a cincea biluta alba pe fata ca si cum ar fi capul broscutei :)


...am facut si doi ochisori din aluatul maro 
Una cate una ,am facut o armata de broscute :) (vezi foto) 

Pe foaie de copt in tava de la aragaz am asezat armata de broscute dulci  :) (vezi foto)



Cuptorul trebuie sa fie incins la 180 grade 
Introduceti tava cu broscute in cuptor si lasati la copt timp de 15-20 de minute(depinde de cuptor)


Este atat de dulce :)





Distractiv si dietetic
O placere  :)
Ingredientele le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu !

ENJOY!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu