INGREDIENTE:
1 ou marimea M
2 linguri zahar vanilat
1 lingura coaja rasa de lamaie
4 linguri Făină de fibre de bambus pentru framantare/intindere aluat
Intr-un castron mai mare puneti toate ingredientele mentionate mai sus cu exceptia fainii de bambus pe care o veti pune atunci cand intindeti aluatul
Amestecati cu mana toata compozitia si veti obtine un aluat elastic
Impartiti aluatul in doua parti egale.O parte o vom colora cu 2 linguri Pudră de cacao degresată olandeză plus 1 lingura lapte light si cealalta parte o vom lasa alba
Cele doua bucati de aluat vor sta la frigider cca 15 minute.
Puneti faina de bambus pe masa curata (suprafata de lucru) si luati prima bucata (cea alba) si formati bilute mici,cca 55 (vezi foto) aceste bilute vor forma picioarele ,trupul si capul broscutei
Cu aluatul maro veti face 11 bile mai mari ca cele albe(vezi foto)
Cu ajutorul unei scobitoare veti face forma "casuteti"la broscuta(vezi foto)
Am pus partea maro peste 4 bilute albe (vezi foto)
..apoi am pus a cincea biluta alba pe fata ca si cum ar fi capul broscutei :)
...am facut si doi ochisori din aluatul maro
Una cate una ,am facut o armata de broscute :) (vezi foto)
Pe foaie de copt in tava de la aragaz am asezat armata de broscute dulci :) (vezi foto)
Cuptorul trebuie sa fie incins la 180 grade
Introduceti tava cu broscute in cuptor si lasati la copt timp de 15-20 de minute(depinde de cuptor)
Este atat de dulce :)
Distractiv si dietetic
O placere :)
Ingredientele le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu !
ENJOY!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu