vineri, 1 decembrie 2017

PARIZER DIN PIEPT DE PUI



INGREDIENTE:

600g piept de pui taiat in cuburi
15g(1 lingura)  
1/2 lingurita  
1 lingurita  
1 lingurita  ( sau dupa gustul fiecaruia)

Mod de preparare (vezi pasii in pozele de mai jos)

Pieptul de pui taiat cubulete


Bucatile de piept amestecate  cu sare

Toate ingredientele adaugate si amestecat




Folie de aluminiu 
1 lingura ulei d emasline extravirgin pentru uns folia


Imchatarea compozitiei obtinute mai sus
In cuptor incins am introdus rulada de carne(parizerul) timp de 1 ora(60 min) la foc mediu
Dupa ce a trecut timpul am scos parizerul ,i-am indepartat folia de aluminiu si l-am lasat sa se raceasca
Dupa ce s-a racit am taiat felii 
Foarte gustos,mai bun decat cel cu grasimi de pe rafturi.

Poate fi preparat si cu legume (morcov,ardei ,mirodenii)


Unele Ingrediente le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu !

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu