Ingrediente
- ton in suc propriu – 1 conserva (200 gr)
- morcovi fierti – 2 bucati
- pastarnac (radacina) fiert– 2 bucati
- castravete proaspat – 1 bucata
- oua fierte – 2 bucati
- MAIONEZA
- ceapa verde, rosii cherry si fasii de ridiche alba – pentru ornat
Mod de preparare:
Morcovii, pastarnacii date pe razatoare, ouale si castravetele taiate cubulete mici.
Pe un platou/farfurie rotunda asezam pe centru un recipient cu diametru mai mic ca cel al farfuriei.
De jur-imprejur asezam in straturi:
- 1 pastarnac fiert
- tonul
- maioneza (strat subtire)
- morcovii
- ouale
- castravetele
- pastarnacul ramas
- se “unge” deasupra cu maioneza
- Salata se orneaza cu jumatatile de rosii cherry, fasiile de ridiche alba si ceapa verde tocata marunt.Pofta buna si Sarbatori Fericite!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu