sâmbătă, 9 decembrie 2017

Salata “Coronita de Craciun”


Ingrediente

  • ton in suc propriu – 1 conserva (200 gr)
  • morcovi fierti – 2 bucati
  • pastarnac (radacina) fiert– 2 bucati
  • castravete proaspat – 1 bucata
  • oua fierte – 2 bucati
  •  
  • ceapa verde, rosii cherry si fasii de ridiche alba – pentru ornat

Mod de preparare:

Morcovii, pastarnacii date pe razatoare, ouale si castravetele taiate cubulete mici.
Pe un platou/farfurie rotunda asezam pe centru un recipient cu diametru mai mic ca cel al farfuriei.
De jur-imprejur asezam in straturi:
  • 1 pastarnac fiert
  • tonul
  • maioneza (strat subtire)
  • morcovii
  • ouale
  • castravetele
  • pastarnacul ramas
  • se “unge” deasupra cu maioneza
  • Salata se orneaza cu jumatatile de rosii cherry, fasiile de ridiche alba si ceapa verde tocata marunt.
    Pofta buna si Sarbatori Fericite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu