miercuri, 13 decembrie 2017

COLACEI FARA GLUTEN


INGREDIENTE:
150gr  
3gr  ,
30gr  
10gr  
10gr  
20gr zeama de la lamaie proaspata
2 oua marimea M
130ml apa

PREPARARE:
Intr-un  recipient se amesteca toate ingredientele si se lasa cca 10 minute deoparte pentru hidratare
Preincalziti cuptorul
Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt
Impartiti aluatul in 6 bucati egale
Din fiecare bucata de aluat formati tije lungi de cca 12 cm
Fiecare tija se rasuceste si se prin capetele dandu-i forma de colacel
Asezati colaceii pe foaia de copot si ungetii cu galbenus de ou apoi presarati seminte de in sau susan
Timpul de coacere este de 45 minute (depinde de cuptorul fiecaruia)
Se scot din cuptor si se consuma calzi sau reci

Ingredientele le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu !
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu