miercuri, 13 decembrie 2017
COLACEI FARA GLUTEN
INGREDIENTE:
150gr Amestec de făină pentru pâine și patiserii fără gluten și nivel scăzut de carbohidrați Szafi Reform 1000g
3gr Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500,
30gr Miez seminte dovleac
10gr Seminte susan 150 g
10gr Seminte in 150 g
20gr zeama de la lamaie proaspata
2 oua marimea M
130ml apa
PREPARARE:
Intr-un recipient se amesteca toate ingredientele si se lasa cca 10 minute deoparte pentru hidratare
Preincalziti cuptorul
Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt
Impartiti aluatul in 6 bucati egale
Din fiecare bucata de aluat formati tije lungi de cca 12 cm
Fiecare tija se rasuceste si se prin capetele dandu-i forma de colacel
Asezati colaceii pe foaia de copot si ungetii cu galbenus de ou apoi presarati seminte de in sau susan
Timpul de coacere este de 45 minute (depinde de cuptorul fiecaruia)
Se scot din cuptor si se consuma calzi sau reci
Ingredientele le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu !
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu