marți, 12 decembrie 2017
CHIFLE BIO
INGREDIENTE:
140g Amestec faina pentru paine
2g Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500,
20g zeama de lamaie proaspata
170g apa
MOD DE PREPARARE:
Preincalziti cuptorul la 220grade
Se amesteca toate ingredientele(uscate si lichide) si se lasa deoparte 5 minute
Apoi se imparte aluatul in 6 bucati egale
Pe foaie de copt puneti cele 6 bucati de aluat modeland-le in forma rotunda(vezi foto)
Coaceti timp de 25-30 minute (depinde de cuptor)
Scoateti tava si ungeti chiflele cu putin ulei d emasline apoi le bagati la cuptor pentru inca 15 minute (pentru rumenire)
Se scot si se lasa la racit
Pot fi folosite si dimineata la micul dejun consumate cu gem fara zahar sau unt de cocos
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu