Tortul curcubeu – Un desert in culori exotice
INGREDIENTE BLAT:
250g Faina amestec pentru piscot alb
150 ml apa calduta
2 linguri zeama de lamaie
3 linguri indulcitor ERITIRIT 500 g
MOD DE PREPARARE BLAT:
Preincalzim cuptorul la 180 grade
Amestecam apa calduta cu eritritul si zeama de lamaie
Apoi adaugam amestecul de faina si-l amestecam cu un tel manual
Turnam crema intr-o forma de silicon (nu necesita ungere)
Coacem blatul cca 30 minute
Dupa ce se raceste il taiem in doua parti egale si il umplem cu crema
CREMA CU GUST DE NUCA(cea verde-esenta de nuca ii da si gust si culoare)
150 ml lapte semidegresat (1,5%)
1 lingura indulcitor ERITIRIT 500 g
1 lingurita FAINA Konjac- 100g
1 ou marimea M
1 lingura Esență de Nucă - MAXAroma
Se pun toate ingredientele pe foc sa fiarba pana se ingroasa.Amestecam continuu sa nu se prinda.Luam crema de pe foc si adaugam esenta de nuca .Amestecam bine si umplem una dintre felii de tort.
CREMA CU GUST DE ZMEURA(cea trandafirie-esenta de zmeura ii da si gust si culoare)
150 ml lapte semidegresat(1,5%)
1 lingura indulcitor ERITIRIT 500 g
1 lingurita FAINA Konjac- 100g
1 ou marimea M
1 lingura Esență de zmeură - MAXAroma
Se pun toate ingredientele pe foc sa fiarba pana se ingroasa.Amestecam continuu sa nu se prinda.Luam crema de pe foc si adaugam esenta de zmeura .Amestecam bine si umplem una dintre felii de tort.
250g Faina amestec pentru piscot alb
150 ml apa calduta
2 linguri zeama de lamaie
3 linguri indulcitor ERITIRIT 500 g
MOD DE PREPARARE BLAT:
Preincalzim cuptorul la 180 grade
Amestecam apa calduta cu eritritul si zeama de lamaie
Apoi adaugam amestecul de faina si-l amestecam cu un tel manual
Turnam crema intr-o forma de silicon (nu necesita ungere)
Coacem blatul cca 30 minute
Dupa ce se raceste il taiem in doua parti egale si il umplem cu crema
CREMA CU GUST DE NUCA(cea verde-esenta de nuca ii da si gust si culoare)
150 ml lapte semidegresat (1,5%)
1 lingura indulcitor ERITIRIT 500 g
1 lingurita FAINA Konjac- 100g
1 ou marimea M
1 lingura Esență de Nucă - MAXAroma
Se pun toate ingredientele pe foc sa fiarba pana se ingroasa.Amestecam continuu sa nu se prinda.Luam crema de pe foc si adaugam esenta de nuca .Amestecam bine si umplem una dintre felii de tort.
CREMA CU GUST DE ZMEURA(cea trandafirie-esenta de zmeura ii da si gust si culoare)
150 ml lapte semidegresat(1,5%)
1 lingura indulcitor ERITIRIT 500 g
1 lingurita FAINA Konjac- 100g
1 ou marimea M
1 lingura Esență de zmeură - MAXAroma
Se pun toate ingredientele pe foc sa fiarba pana se ingroasa.Amestecam continuu sa nu se prinda.Luam crema de pe foc si adaugam esenta de zmeura .Amestecam bine si umplem una dintre felii de tort.
DECOR;
2 linguri crema cu gust de zmeura
1 lingura Merisoare 250 g
3 linguri crema de branza quark (0,2%)
Ingredientele acestui minunat tort le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu
Nu uita ca aceasta prajitura trebuie pastrata la frigider, pentru a-si mentine prospetimea.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu