vineri, 10 noiembrie 2017

TORT CURCUBEU






Tortul curcubeu – Un desert in culori exotice


INGREDIENTE BLAT:
250g 
150 ml apa calduta
2 linguri zeama de lamaie
3 linguri indulcitor  

MOD DE PREPARARE BLAT:
Preincalzim cuptorul la 180 grade
Amestecam apa calduta cu eritritul si zeama de lamaie
Apoi adaugam amestecul de faina si-l amestecam cu un tel manual
Turnam crema intr-o forma de silicon (nu necesita ungere)
Coacem blatul cca 30 minute
Dupa ce se raceste il taiem in doua parti egale si il umplem cu crema

CREMA CU GUST DE NUCA(cea verde-esenta de nuca ii da si gust si culoare)
150 ml lapte semidegresat (1,5%)
1 lingura indulcitor  
1 lingurita  
1 ou marimea M
1 lingura  

Se pun toate ingredientele pe foc sa fiarba pana se ingroasa.Amestecam continuu sa nu se prinda.Luam crema de pe foc si adaugam esenta de nuca .Amestecam bine si umplem una dintre felii de tort.

CREMA CU GUST DE ZMEURA(cea trandafirie-esenta de zmeura ii da si gust si culoare)
150 ml lapte semidegresat(1,5%)
1 lingura indulcitor  
1 lingurita  
1 ou marimea M
1 lingura  

Se pun toate ingredientele pe foc sa fiarba pana se ingroasa.Amestecam continuu sa nu se prinda.Luam crema de pe foc si adaugam esenta de zmeura .Amestecam bine si umplem una dintre felii de tort.

DECOR;
2 linguri crema cu gust de zmeura
1 lingura 
3 linguri crema de branza quark (0,2%)




Ingredientele acestui minunat tort le gasiti dand clik pe produsul scris cu rosu

Nu uita ca aceasta prajitura trebuie pastrata la frigider, pentru a-si mentine prospetimea.
Pofta buna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu