duminică, 12 noiembrie 2017
RULADA CU GEM DE CAISE
Simpla,delicioasa ,rapid de preparat
INGREDIENTE ALUAT
30 g Amestec de fibre fara gluten cu nivel scazut de carbo (2 linguri)
30gFaina integrala de fulgi de ovaz (2 linguri)
30gAmestec faina pt patiserii dulci (2 linguri)
1 varf de cutit Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500
5 oua marimea M
2 linguri apa
UMPLUTURA:
200g Dia-Wellness Gem de caise
PREPARARE SI COACERE:
Preincalziti cuptorul la 180 grade celsius
Intr-un vas spargeti cele 5 oua si le bateti cu un tel manual sau o furculita
Adaugati restul ingredientelor mentionate mai sus
Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt
Turnati in tava amestecul obtinut pentru blatul de rulada
Introduceti tava in cuptor pentru cca 25 minute in partea de sus al cuptorului
Cand blatul este scos din cuptor eliberati foaia de copt de pe el
Puneti blatul pe un prosop umed de bucatarie
Umpleti blatul cu umplutura apoi rulati cu tot cu prosop si introduceti la frigider pentru cca 1 ora
Inainte de servire taiati in 10 felii
Va doresc pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu