duminică, 12 noiembrie 2017

RULADA CU GEM DE CAISE



Simpla,delicioasa ,rapid de preparat

INGREDIENTE ALUAT

30 g   (2 linguri)
30g  (2 linguri)
30g (2 linguri)
1 varf de cutit 
5 oua marimea M
2 linguri apa

UMPLUTURA:
200g 


PREPARARE SI COACERE:
Preincalziti cuptorul la 180 grade celsius
Intr-un vas spargeti cele 5 oua si le bateti cu un tel manual sau o furculita
Adaugati restul ingredientelor mentionate mai sus
Pregatiti o tava tapetata cu hartie de copt
Turnati in tava amestecul obtinut pentru blatul de rulada
Introduceti tava in cuptor pentru cca 25 minute in partea de sus al cuptorului
Cand blatul este scos din cuptor eliberati foaia de copt de pe el
Puneti blatul pe un prosop umed de bucatarie
Umpleti blatul cu umplutura apoi rulati cu tot cu prosop si introduceti la frigider pentru cca 1 ora
Inainte de servire taiati in 10 felii
Va doresc pofta buna!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu