duminică, 26 noiembrie 2017

Sărățele cu cașcaval din conopida



     Ingrediente :

·       50 g de  
·       1 linguriță de  
·       2 ouă
·       2 albușuri de ouă
·       25 g de 
·       160 g de apă
·       1 lingură de    răzuit
·       1 linguriță de  
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în bolur
separate , apoi vor fi lucrate împreună . 
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus , întindem aluatul într-o foaie de 28 x 32 cm .
O ungem cu gălbenuș de ouă și o presărăm cu cașcaval din conopida ,razuit.
Împăturim foaia în două și o apăsăm puțin să se lipească .
O tăiem în 26 de fâșii , le răsucim , le ungem cu gălbenuș de ouă și le presărăm cu susan .
Coacere :
Se coc 15 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , apoi încă 18 minute la 180 de grade .
În cuptorul cu convecție se coc 25 de minute la 180 de grade 

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu