Ingrediente :
· 2 ouă
· 2 albușuri de ouă
· 160 g de apă
Mod de preparare :
Ingredientele uscate și lichide se vor amesteca în bolur
separate , apoi vor fi lucrate împreună .
Lăsăm aluatul 5 minute la odihnă .
Pe o suprafață presărată cu făină de fibre de bambus , întindem aluatul într-o foaie de 28 x 32 cm .
O ungem cu gălbenuș de ouă și o presărăm cu cașcaval din conopida ,razuit.
Împăturim foaia în două și o apăsăm puțin să se lipească .
O tăiem în 26 de fâșii , le răsucim , le ungem cu gălbenuș de ouă și le presărăm cu susan .
Coacere :
Se coc 15 de minute în cuptorul preîncălzit la 200 de grade , apoi încă 18 minute la 180 de grade .
În cuptorul cu convecție se coc 25 de minute la 180 de grade
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu