vineri, 24 noiembrie 2017
LANGOSI CU DOVLEAC
INGREDIENTE:
1 dovleac de marime medie(300g)
3 oua marimea M
100g AMESTEC FĂINĂ PENTRU LANGOȘ SZAFI FREE 1000G
1 lingurita zeama de lamaie sau otet
1 varf Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500
Dovleacul se spala si se curata de coaja ,apoi se da prin razatoarea mare
Intr-un vas se sparg cele 3 oua si se bat cu furculita ,pste ouale batute adaugati restul ingredientelor mentionate mai sus .
Intr-o tigae se pune 5-6 linguri Ulei cocos si se lasa sa se incinga bine
Intre timp pregatim langosile cu dovleac si le prajim in uleiul de cocos pe o parte si pe alta
La servire puteti face un sos de iaurt cu usturoi si putin sare de himalaya
Totul e bun si usor de preparat
yummy yum
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu