O combinaţie perfectă de arome şi de gusturi o poţi savura numai dacă prepari această ciorbă de pui cu legume.
Ingrediente pentru ciorbă de pui cu legume
500 g piept de pui
1 morcov mare
1 rădăcină pătrunjel
½ ţelină mică
2 linguri ulei ulei de masline
1 ardei gras
2 cartofi potriviţi
1 ceapă rosie
sare
150 g roşii în bulion
borş pudră după gust
1 legatura leustean verde tocat
1 morcov mare
1 rădăcină pătrunjel
½ ţelină mică
2 linguri ulei ulei de masline
1 ardei gras
2 cartofi potriviţi
1 ceapă rosie
sare
150 g roşii în bulion
borş pudră după gust
1 legatura leustean verde tocat
1 legatura patrunjel verde tocat
1 legatura marar verde tocat
Mod de preparare pentru ciorbă de pui cu legume
Speli pieptul de pui, îl tai bucăţi şi îl pui la fiert în 2-3 litri de apă cu puţină sare. Aduni spuma formată şi laşi să fiarbă circa 20 de minute, la foc mic. Cureţi zarzavaturile şi le tai cubuleţe. Le căleşti în ulei câteva minute împreună cu ceapa tocată mărunt şi le adaugi în supa de carne.
Când carnea şi zarzavaturile sunt fierte, adaugi roşiile în bulion. Dacă sunt întregi, le toci mărunt. Fierbi circa 10 minute, adaugi borş pudră după gust şi mai pui sare, dacă mai trebuie. Laşi ciorba de pui cu legume să dea în câteva clocote, opreşti focul şi aromezi cu leustean,patrunjel si marar.
POFTA BUN!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu