duminică, 3 septembrie 2017

PRAJITURA CU BLAT DE CACAO SI CREMA DE VANILIE

Ingrediente blat:
4 oua
2 linguri SlimSugar 500
4 linguri tarate de ovaz macinate
2 linguri Cacao pudră 250
1 lingurita esenta de rom
1 lingurita Făină de Konjac sau 2 linguri amidon de porumb

Ingrediente crema de vanilie:
200 ml lapte light 1,5% grasime
1 ou
1 lingura SlimSugar 500
1 plic budinca de vanilie

Preparare blat:
Toate ingredientele mentionate mai sus se pun intr-un vas si se amesteca
Incingem cuptorul la 180 grade celsius
Intr-o forma de silicon sau o tava tapetata cu foaie de copt ,turnam compozitia de blat
Apoi introducem tava /forma in cuptor pentru 20 min.Lasam sa se raceasca blatul si ne ocupam de crema

Preparare crema de vanilie:
Intr-un vas punem ingredientele mentionate mai sus ,amestecam bine ,bine cu un tel manual si il punem pe foc sa fiarba
Din cand in cand amestecam sa nu se prinda
Cand budinca s-a ingrosat o luam de pe foc

Asamblare:
Vom taia blatul in doua parti
Pe prima parte turnam budinca fierbinte si apoi acoperim cu cealalta parte de blat si dam la rece timp de 1 ora
Scoatem prajitura de la rece si o portionam in ce forme dorim

Asta a fost tot
Usor de preparat si foarte delicioasa
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu