300 g dovleac placintar
3 oua ERITRIT SZAFI Reform 500g
1 lingurita plina FAINA Konjac- 100g
1 esenta de rom
2 cani cu lapte 1,5%grasime(400 ml)
Preparare:
Dovleacul se curăță de coajă,semințe si se taie in cuburi mici.Cubuletele de dovleac se pun la fiert cu 250 ml apa cca 20 min.
Dupa ce s-au fiert ,le scurgem de apa bine,bine.
Peste dovleacul fiert turnam cele 2 cani de lapte,ouale batute cu furculita,indulcitorul,faina de konjac,esența.Amestecam usor cu o lingura de lemn.Intr-o forma de silicon turnam compozitia de budinca .In tava de la aragaz punem 1 cana cu apa apoi forma de silicon.
Introducem tava in cuptor si coacem budinca cca 40 minute la foc mediu.
Dupa ce s-a copt ,scoatem budinca si o lasam sa se raceasca apoi o savuram .
Delicioasa si aromata
Usor de preparat
De sezon si fara calorii
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu