Cu bani putini ,dar cu multa imaginatie si rabdare poti face un desert delicios!
INGREDIENTE:
Pentru clatite:
2 oua
400 ml lapte degresat (1,5% grasime)sau apa
1 varf de Sare Albă - HIMALAYA Szafi 500
Pentru umplutura:
200 ml lapte degresat(1,5%)
1 plic praf de budinca de ciocolata Dr.Qetcker
Pentru decor:
100 g de Dia-Wellness Glazură
MOD DE PREPARARE:
Pentru clatite,bati ouale cu laptele,sarea si adaugi treptat amestecul de faina .Pui esenta de vanilie si mai amesteci de cateva ori .Intr-o tigaie de teflon antiaderenta ,incinsa,coci pe rand clatite subtiri.Le lasi deoparte sa se raceasca.
Pentru crema ,torni laptele intr-un vas ,adaugi ingredientele solide si lasi pe foc anestecand continuu pana se ingroasa compozitia.Dupa ce a capatat consistenta ciocolatei tartinabile,opresti focul si adaugi esenta de rom.Amesteci si lasi sa se racoreasca.Pui o clatita pe un platou si o ungi cu un strat de crema.Acoperi cu alta clatita si repeti pana epuizezi ingredientele.
La final ,ungi tortul cu un strat de crema si decorezi cu glazura de ciocolata.Dai tortul la rece doua ore si-l portionezi in momentul servirii
Enjoy!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu