E super bun acest tortulet.La prima strigare ar parea ciudat.Cum poate fi asa de bun un tort cu banalii morcovi?Nu esti cumva prea entuziasmata?Ei bine,sunt entuziasmata de tortul acesta,dar pe buna dreptate.Incercati-l si o sa-mi dati dreptate!
INGREDIENTE
-pentru blat
3 oua
2 morcovi de marime medie
2 morcovi de marime medie
1/2 lingurita de scortisoara pudra
1/2 lingurita de nucsoara macinata
2 linguri tarate de ovaz
1 lingurita Bicarbonat de sodiu 250g
1 lingurita Praf de copt PALEO 60g
1 lingurita FAINA Konjac- 100g
1 lingura indulcitor Steverit 500
1 lingura Lapte Praf degresat 400 g
-pentru crema de ciocolata
200 g crema de branza Lacteea 0,2% grasime
1 lingura indulcitor mentionat mai sus
1 lingurita Esență de Rom Jamaica - MAXAroma
-pentru decor
1 lingura Goji 150
MOD DE PREPARARE
Este usor de preparat
Morcovii se spala,curata si se dau prin razatoarea cu coltii mici
Morcovii se spala,curata si se dau prin razatoarea cu coltii mici
Toate ingredientele pentru blat se pun intr-un bol si se amesteca foarte bine
Incingem cuptorul
Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de silicon sau o alta tava tapetata cu hartie de copt
Se coace blatul la foc meniu cca 35 minute
Dupa ce s-a copt,lasati-l sa se raceasca bine .
Pentru pregatirea cremei se amesteca branza cu celelalte ingrediente
Blatul meu a fost dreptunghiular si l-am taiat in doua bucati egale
Fiecare bucata de blat am uns-o cu crema de ciocolata
Decorati tortuletul cu drajeurile mentionate mai sus si goji
E o explozie de gusturi ,arome si culori,
SA VA FIE DE BINE!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu