duminică, 8 ianuarie 2017

TORTULET DE MORCOV CU CIOCOLATA

E super bun acest tortulet.La prima strigare ar parea ciudat.Cum poate fi asa de bun un tort cu banalii morcovi?Nu esti cumva prea entuziasmata?Ei bine,sunt entuziasmata de tortul acesta,dar pe buna dreptate.Incercati-l si o sa-mi dati dreptate!

INGREDIENTE
-pentru blat
3 oua
2 morcovi de marime medie 
1/2 lingurita de scortisoara pudra
1/2 lingurita de nucsoara macinata
2 linguri tarate de ovaz
1 lingurita  
1 lingurita  
1 lingurita  
1 lingura indulcitor 

-pentru crema de ciocolata
200 g crema de branza Lacteea 0,2% grasime
1 lingura indulcitor mentionat mai sus

-pentru decor
1 lingura  

MOD DE PREPARARE
Este usor de preparat
Morcovii se spala,curata si se dau prin razatoarea cu coltii mici 
Toate ingredientele pentru blat se pun intr-un bol si se amesteca foarte bine
Incingem cuptorul
Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma de silicon sau o alta tava tapetata cu hartie de copt
Se coace blatul la foc meniu cca 35 minute
Dupa ce s-a copt,lasati-l sa se raceasca bine .
Pentru pregatirea cremei  se amesteca branza cu celelalte ingrediente
Blatul meu a fost dreptunghiular si l-am taiat in doua bucati egale
Fiecare bucata de blat am uns-o cu crema de ciocolata
Decorati tortuletul cu drajeurile mentionate mai sus si goji


E o explozie de gusturi ,arome si culori,
SA VA FIE DE BINE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu