INGREDIENTE
4-5 pulpe superioare de pui dezosate
Sucul de la 1/2 lamaie
3 linguri iaurt degresat 0,1% grasime
5 catei de usturoi
1 lingurita de ghimbir proaspat sau praf
1/2 lingurita turmeric sau praf de chilli
1 lingurita de piper boabe
PREPARARE
Spalam carnea bine si o asezam intr-un castron
O stropim cu zeama de lamaie
Intr-un alt castron amestecam usturoiul pisat si restul mirodniilor si la sfarsit omogenizam cu iaurtul
Amestecul rezultat il turnam peste carnea de pui amestecand tot sosul in asa fel sa acopere fiecare bucata de carne
Acoperim vasul cu un capac sau folie si il punem la frigider timp de 1 ora
Intre timp pregatim gratarul(puteti folosi gratar electric sau de aragaz)
Scoateti bucatile de carne si le asezati pe gratarul incins
Tineti carnea 10 minute pe fiecare parte
Cand este rumenita frumos o asezam pe o farfurie si o acoperim cu un capac pana in momentul servirii
Este o friptura aromata si suculenta si care poate fi servita si de cei ce nu sunt la dieta
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu