luni, 23 ianuarie 2017

PUI CU IAURT


INGREDIENTE
4-5 pulpe superioare de pui dezosate
Sucul de la 1/2 lamaie
3 linguri iaurt degresat 0,1% grasime
5 catei de usturoi
1 lingurita de ghimbir proaspat sau praf
1/2 lingurita turmeric sau praf de chilli
1 lingurita de piper boabe

PREPARARE
Spalam carnea bine si o asezam intr-un castron
O stropim cu zeama de lamaie
Intr-un alt castron amestecam usturoiul pisat si restul mirodniilor si la sfarsit omogenizam cu iaurtul
Amestecul rezultat il turnam peste carnea de pui  amestecand tot sosul in asa fel sa acopere fiecare bucata de carne 
Acoperim vasul cu un capac sau folie si il punem la frigider timp de 1 ora

Intre timp pregatim gratarul(puteti folosi gratar electric sau de aragaz)
Scoateti bucatile de carne si le asezati pe gratarul incins
Tineti carnea 10 minute pe fiecare parte
Cand este rumenita frumos o asezam pe o farfurie si o acoperim cu un capac pana in momentul servirii
Serviti cu o salata verde sau sos de usturoi sau chiar simple cu   sau 
Este o friptura aromata si suculenta si care poate fi servita si de cei ce nu sunt la dieta

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu