joi, 26 ianuarie 2017

BLAT UMED DE CACAO

Imi place foarte mult acest blat umed de cacao,este dens ,nu are nevoie de insiropare.Dupa ce se raceste se feliaza foarte usor.
Dupa ce il veti incerca, o sa va placa ,si il veti folosi mereu la o multime de torturi.
INGREDIENTE :
4 oua 
1 lingurita ulei de masline sau cocos
100 ml apa 
Ouale se mixeaza cu uleiul si apa 
La final adaugam cele 140 g de  
Amestecam totul cu telul pana se omogenizeaza
Turnam compozitia in tava de silicon ,rotunda 
Coacem in  cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 15-20 minute (depinde de cuptor)
Il scoatem din cuptor si il lasam sa se raceasca 5 minute
Se feliaza dupa ce s-a racit complet
Se pastreaza la frigider fara probleme 3-4 zile

ENJOY!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu