INGREDIENTE ALUAT:
2 oua
100 ml apa
1 lingurita ulei de masline
CREMA:
250 ml lapte degresat
1 lingura indulcitor Xilitol 500
1 plic praf de budinca cu aroma de vanilie
Se fierb pe foc pana se ingroasa
Vom obtine o crema densa de vanilie ce com umple briosele
PREPARARE ALUAT;
Intr-un vas se bat ouale cu uleiul de masline
Adaugati apa si mixtul de briose(mentionat mai sus)
Omogenizam bine compozitia
In forme de silicon punem cate 1 lingura din aluatul de briose
Dam la cuptor pentru 10 minute
Scoatem forma de la cuptor si adaugam crema de vanilie cate o lingura plina in fiecare briosa
Acoperim cu restul de aluat ramas si dam la cuptor pentru 15-20 minute la fc mediu
Scoatem forma si lasam la racit apoi scoatem briosele
Le puteti pudra cu indulcitor (eu nu le-am pudrat)
Un gust aparte
Delicioase si aromate
ENJOY!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu