sâmbătă, 28 ianuarie 2017

BRIOSE UMPLUTE CU CREMA DE VANILIE


INGREDIENTE ALUAT:
2 oua
100 ml apa
1 lingurita ulei de masline

CREMA:
250 ml lapte degresat
1 lingura indulcitor  
1 plic praf de budinca cu aroma de vanilie
Se fierb pe foc pana se ingroasa
Vom obtine o crema densa de vanilie ce com umple briosele 

PREPARARE ALUAT;
Intr-un vas se bat ouale cu uleiul de masline
Adaugati apa si mixtul de briose(mentionat mai sus)
Omogenizam bine compozitia
In forme de silicon punem cate 1 lingura din aluatul de briose 
Dam la cuptor pentru 10 minute 
Scoatem forma de la cuptor si adaugam crema de vanilie cate o lingura plina in fiecare briosa
Acoperim cu restul de aluat ramas si dam la cuptor pentru 15-20 minute la fc mediu
Scoatem forma si lasam la racit apoi scoatem briosele 
Le puteti pudra cu indulcitor (eu nu le-am pudrat)

Un gust aparte
Delicioase si aromate

ENJOY!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu