INGREDIENTE GOGOSELE:
5 oua
2 linguri SlimSugar 500
5 linguri tarate de ovaz macinate
1 lingurita praf de copt
PREPARARE GOGOSELE:
Ouale se separa
Albusurile se bat spuma tare
Galbenusurile se amesteca cu celelalte ingrediente
Adaugam albusurile spuma peste compozitia de galbenusuri si amestecam bine
Umplem formele de silicon (de savarina) cu compozitia obtinuta si le dam la cuptorul incins pentru 15 minute
Pana s-au facut ele , am pregatit siropul:
Am pus 2 linguri indulcitor(mentionat mai sus) in 100 ml apa pe foc sa dea un clocot
Am oprit focul si am adaugat 1 lingurita coaja de lamaie si esenta de rom
Cand au fost gata savarinele le-am scos din forme si le-am bagat asa fierbinti in sirop,unde le-am lasat cateva secunde
Sa nu le lasati prea mult in sirop ca se dezmembreaza rapid.
Apoi le-am pus pe o tava sa se raceasca
Am preparat crema:
200 ml lapte light l-am amestecat cu un ou ,1 lingurita Făină de Konjac
1 lingura indulcitor(mentionat mai sus)
1 lingurita Esență de vanilie - MAXAroma
Am pus toate ingredientele cremei pe foc sa fiarba pana s-a ingrosat apoi am stins focul
Peste budinca obtinuta am adaugat
2 linguri crema de branza lacteea 0,2% grasime
Cand savarinele s-au racit ,le-am taiat capacelele,le-am umplut cu crema,apoi am pus capacul
Deasupra am pus jeleu rosu ,reteta o gasiti aici:JELEURI si cate o zmeurica confiata
Le-am dat la rece pentru 2-3 ore
POFTA BUNA!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu