O reteta gustoasa si sanatoasa!!
INGREDIENTE
Aluat;
4 linguri tarate de ovaz
4 oua
2 linguri Lapte Praf degresat - T-POR 0
1 lingura indulcitor STEVERIT 150 g
1 lingurita FAINA Konjac- 100g,
5 linguri iaurt light
1 lingurita Esență de Rom Jamaica - MAXAroma
1 lingurita plina cu praf de copt
PREPARARE:
Intr-un vas se bat cele 4 oua
Adaugati restul ingredientelor amestecand cu o furculita sau un tel manual
Lasati compozitia deoparte pentru a se hidrata taratele
Pregatim umplutura
Umplutura:
500 g branza de vaci degersata 0% (ProdLacta)
1 lingura indulcitor(mentionat mai sus )
2 oua
1-2 linguri fructe goji(optional)
1 lingurita Esență de Lămâie - MAXAroma
PREPARARE:
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele mentionate
Incingem cuptorul
PROCEDURA ASAMBLARII:
Intr-o forma de silicon sau o alta tava tapetata cu hartie de copt
Turnam 1/2 din aluat si punem in cuptor pentru 10 minute la foc mediu
Scoatem forma si adaugam umplutura niveland uniform
Peste umplutura turnam si cealalta jumatate de compozitie/aluat
Introducem tava/forma in cuptor cca 20 minute pana se rumeneste putin
Scoateti prajitura si o lasati sa se raceasca apoi o pudrati cu lapte praf degresat sau indulcitor
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu