sâmbătă, 17 decembrie 2016

PAINE INTERMEDIARA

INGREDIENTE:
2 oua
2 linguri tarate de grau
3 linguri tarate de ovaz
1 lingurita praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita fulgi de drojdie inactiva
un praf de sare
100 ml lapte  light
PREPARARE:
Intr-un bol se bat  cele doua oua cu furculita
Peste ouale batute se adauga celelalte ingrediente 
Amestecul se va face cu o lingura de lemn,adaugand treptat laptele pana vom obtine o compozitie omogena 
Se lasa deoparte cca 5 minute pentru a se hidrata taratele
Incingem cuptorul la 180 grade celsius 
Intr-o forma de silicon turnam aluatul de paine si introducem forma in cuptor 
Reducem temperatura cuptorului la 160 grade 
Timpul de coacere este de 20 minute
Dupa ce s-a racit paine o putem felia si savura cu orice fel de mancare preparata 
Foarte buna si pufoasa
Dietetica si aromata
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu