duminică, 11 decembrie 2016

BUDINCA DE CHIA CU GOJI SI MERISOR

INGREDIENTE
400 ml lapte light
1 lingurita 
1 lingura indulcitor  
4 linguri cu varf 
1/2 lingurita pudra de vanilie sau esenta
50 g ,
2-3 linguri apa
PREPARARE:
Turnati laptele intr-un vas cu faina de konjac si indulcitorul si amestecati bine 
Puneti semintele de chia ,amestecati sa se omogenizeze,apoi turnati budinca in vasele pentru servit si lasati deoparte cam 20 minute,timp necesar  sa se hidrateze semintele si sa se inchege budinca.
Intre timp puneti fructele de goji si merisor la fiert impreuna  cu 3 linguri de apa.
Lasati la foc mic 5 minute pana cand se inmoaie fructele  si se formeaza un sos.Daca e nevoie ,mai adaugati foarte putina apa.
Lasati sosul cu fructele sa se raceasca ,apoi il turnati cu tot cu fructe  peste cele doua boluri  cu budinca.
POFTA BUNA LA BUDINCA DE CHIA CU GOJI SI MERISOR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu