INGREDIENTE
400 ml lapte light
1 lingurita FAINA Konjac- 100g
1 lingura indulcitor ERITRIT SZAFI Reform 500g
4 linguri cu varf Seminte chia 150 g
1/2 lingurita pudra de vanilie sau esenta
50 g Merisoare 250 g
2-3 linguri apa
PREPARARE:
Turnati laptele intr-un vas cu faina de konjac si indulcitorul si amestecati bine
Puneti semintele de chia ,amestecati sa se omogenizeze,apoi turnati budinca in vasele pentru servit si lasati deoparte cam 20 minute,timp necesar sa se hidrateze semintele si sa se inchege budinca.
Intre timp puneti fructele de goji si merisor la fiert impreuna cu 3 linguri de apa.
Lasati la foc mic 5 minute pana cand se inmoaie fructele si se formeaza un sos.Daca e nevoie ,mai adaugati foarte putina apa.
Lasati sosul cu fructele sa se raceasca ,apoi il turnati cu tot cu fructe peste cele doua boluri cu budinca.
POFTA BUNA LA BUDINCA DE CHIA CU GOJI SI MERISOR!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu