INGREDIENTE:
500 g carne tocata de vita
1 morcov
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 pastarnac
sare,piper ,boia dulce de ardei
2 linguri tarate de ovaz
1 ou
1 legatura patrunjel verde
1 legatura marar verde
PREPARARE:
Morcovul,,pastarnacul,se curata si se da prin razatoarea mare
\Ceapa se curata si taie marunt
Usturoiul se curata si se toaca marunt
Intr-un vas se pune carnea tocata de vita ,putina sare,piper,boia de ardei si ou
Adaugati si legumele taiate
Omogenizati compozitia
Zarzavaturile se spala si se toaca marunt ,apoi se pun peste compozitia de carne
Intr-o forma de silicon sau una de chec tapetata cu hartie de copt,se pune compozitia rezultata si se da la cuptor pentru 30 minute la foc mic
Se scoate si se lasa sa se raceasca
Asta a fost tot
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu