INGREDIENTE:
5 linguri pline Amestec făină pentru reducerea carbohidraților - Szafi 250g
1 lingurita Făină de Konjac
4 linguri branza de vaci 0% grasime
150 ml apa sau lapte light
un praf de sare
1 lingura mixt de seminte(in si susan)
ulei de masline pentru umezirea mainilor
1 galbenus de ou pentru uns
MOD DE PREPARARE:
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele
Se va obtine un aluat vartos
Preincalziti cuptorul la 180 grade celsius
Cu mainile umezite in ulei de masline modelati covrigeii in ce forme doriti
In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt asezati covrigeii unul cate unul
Inainte de a introduce tava in cuptor ,ungeti covrigeii cu galbenus de ou unde ati pus si un pic ce lapte
Presarati cu mixtulde seminte
Coaceti covrigeii la foc mediu timp de 45 minute
Ii puteti servi cu iaurt light
Si simpli sunt foarte buni
Calzi si pufosi
Covrigei cu branza
POFTA BUNA1
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu