INGREDIENTE:
2 pulpe de pui inferioare,fara piele
2 morvovi
1 bucata radacina de telina
1 bucata radacina patrunjel sau pastarnac
1 ceapa
sare si piper dupa gust
1,5 l apa
1 legatura patrunjel verde
PENTRU GALUSTE:
2 oua
1 lingura ulei d emasline
7 linguri tarate de ovaz macinate
1 lingurita bicarbonat de sodiu
MOD DE PREPARARE:
Intr-o oala se pune apa ,carnea si legumele la fiert la foc mic
Cand carnea si legumele au fiert ,supa se poate strecura daca vreti
Pentru galuste,batem oul foarte bine
Adaugam uleiul si sarea si iarasi batem cu telul
Tarartele de ovaz le punem treptat si amestecam
Apoi bicarbonatul de sodiu si amestecam
Cu o lingurita se formeaza galustele care se pun in supa
Se fierb la foc mic 5 minute
Stingeti focul si puneti patrunjelul verde tocat si in cateva minute puteti savura cea mai buna supa de galuste
Sanatos si dietetic
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu