INGREDIENTE:
4 oua
400 g piure de dovleac placintar
1 lingura indulcitor SlimSugar 250
2 linguri ulei de masline
1 lingurita Făină de Konjac
1 lingurita praf de copt
1 lingurita Bicarbonat de sodiu 250g
1 lingurita scortisoara pudra
INGREDIENTE UMPLUTURA:
200 ml lapte light
Budinca se prepara la rece
Puneti praful de budinca intr-un vas si turnati 200 ml lapte rece
Cu un tel manual mixati pana se ingroasa
PREPARARE BLAT:
Cele 4 oua se bat si se toarna peste piureul de dovleac
Amestecati cu o lingura de lemn
Adaugati indulcitorul,uleiul de masline,amestecul de faina ,faina de konjac,scortisoara ,praful de copt si bicarbonatul
Amestecati bine
In tava de la aragaz(dimensiunea tavii mele 25*38 cm) tapetata cu hartie de copt,turnati compozitia de blat si o nivelati frumos
Coaceti blatul la foc mic timp de 20 minute
Scoateti blatul si ii desprindeti hartia
Intindeti umplutura pe toata suprafata blatului si rulati usor
Puneti rulada intr-un prosop de bucatarie,umed si batati-o la frigider pana a doua zi sau 4-5 ore
Pentru mine e o bunatate de rulada
Pufoasa si aromata
IMAGINI:
PIURE DOVLEAC
BLATUL DE RULADA
RULADA CU UMPLUTURA:
SPOR LA GATIT !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu