(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
ALUAT:
2 oua
1 lingurita Făină de Konjac
4 linguri tarate de ovaz
1 lingura tarate de grau
1 lingurita Bicarbonat de sodiu 250g
1 lingurita praf de copt
2 linguri Lapte Praf T-POR - degresat
2 linguri rase indulcitor SlimSugar 500
1 lingurita Esență de Unt
UMPLUTURA:
12 linguri dovleac ras (placintar)
1 ptraf de scortisoara
2 linguri indulcitor SlimSugar 250
1 lingurita ulei de masline
TOPPING:
1 ou
1 lingura iaurt light 0,1%
1 lingurita Esență de Vanilie
1 lingurita indulcitor mentionat mai sus
PREPARARE ALUAT:
Din ingredientele mentionate vom face un aluat
Il vom lasa la rece 10 minute
PREPARARE UMPLUTURA:
Intr-o cratita puneti uleiul de masline si peste el dovleacul ras
Adaugati si praful de sare cu indulcitorul
Amestecati pana se inmoaie dovleacul
PREGATIRE TOPPING:
Oul se bate cu furculita intr-un castronel
Se adauga iaurtul,esenta si indulcitorul
ORDINEA ASAMBLARII :
Intr-o forma de silicon sau o alta tava tapetata cu hartie de copt
Se toarna jumatatea din compozitia de aluat
Apoi dovleacul,,calit"
Urmeaza si cea de-a doua parte de aluat ramas
Nivelati uniform
Puneti si topping-ul
Introduceti forma in cuptor si coaceti cca 45 de minute ,la foc mediu
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu