INGREDIENTE:
3 oua
3 linguri iaurt light 0,1% grasimi
1 praf STEVERIT 150 g
1 lingurita Praf de copt PALEO 60g
PREPARARE:
Ouale se separa
Peste galbenusuri adaugam iaurtul si indulcitorul
Amestecam cu o paleta de lemn si lasam deoparte
Batem albusurile spuma cu praful de copt
Amestecul de galbenusuri il turnam peste albusuri si amestecam usor cu o paleta de lemn(lingura)
In tava de la aragaz ,tapetata cu hartie de copt,formam chiflele
Cu o lingura luam din compozitie si facem gramnajoare pe hartia de copt
Mie mi-au iesit 8 gramajoare
Introducem tava in cuptor si coacem chiflele cca 25 minute la foc moderat
Exceptionale pentru hamburger sau chiar simple
Se poate adauga seminte de in si susan
Pufoase si foarte gustoase
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu