vineri, 30 septembrie 2016

GOGOSI CU GEM

(Croaziera,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE ALUAT:
2 oua
1 lingurita Făină de Konjac
1 lingura SlimSugar 500
3 linguri lapte light 0,1% grasimi
arome :1 lingurita Esență de Unt
1 lingurita Esență de Vanilie
Pentru garnisit am folosit :
3 linguri dulceata de dovleac
MOD DE PREPARARE ALUAT
Intr-un vas se amesteca toate ingredientele mentionate
Compozitia obtinuta se lasa cca 5 minute ..la dospit"
Intr-o forma de silicon sau pe o tava tapetata cu hartie de copt,luam cu o lingura din compozitie si formam gogosile(cerculete)
Eu am pus cate 2 linguri in fiecare forma
Introducem forma in cuptor si coacem gogosile 15 minute 
Dupa ce s-au copt,le scoatem si le asezam pe un platou sau pe hartie de copt
Glazuram fiecare gogosica cu dulceata de dovleac si gem de capsuni
Sunt pufoase si aromate
Usor de preparat
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu