(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
1 buc.vanata
150 g branza proaspata de vaca 0% grasime
3 catei de usturoi
3 linguri MAIONEZA
1 legatura mica marar
2 linguri ulei de masline
sare-dupa gust
CUM PROCEDAM:
Spalam vanata si o taiem in fasii de aproximativ 1 cm grosime
Pentru ca vanata sa nu fie amara sa nu absoarba mult ulei atunci cand o prajim,dam cu sare fiecare felie pe ambele parti si le lasam timp de 10 minute,
Apoi scurgem de sucul lasatsi le stergem cu un prosop de hartie
Curatam usturoiul si il pisam intr-o presa
Mararul il tocam fin si il amestecam cu branza de vaci
Adaugam si maioneza
Amestecam foarte bine toate ingredientele
Intr-o tigaie se incalzeste uleiul de masline
Prajim felile de vinete pe ambele parti timp de 2 minute
Le scoatem feliile de vinete din tigaie si le punem pe un servetel de hartie apoi pe un prosop curat de bucatarie si le lasam sa se raceasca
Apoi pe fiecare felie asezam umplutura si rulam
Asezam rulourile umplute pe un platou si le ornam (optional)cu verdeata sau felii de cherry
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu