(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE ALUAT:
2 oua
4 linguri tarate de ovaz
1 lingurita FAINA Konjac- 100g
1/2 lingurita Bicarbonat de sodiu 250g
3 linguri iaurt light 0,1% grasimi
1 lingurita ulei de masline
un praf de sare
INGREDIENTE UMPLUTURA:
100 g spanac congelat
1 lingura praf de usturoi
un praf de sare
1/2 lingurita FAINA Konjac- 100g
1/2 lingurita piper negru macinat
100 g carne tocata de vita sau curcan
1/2 ardei rosu (pentru tortite)
MOD DE PREPARARE:
Din ingredientele mentionate mai sus vom face un aluat si il vom lasa ,,la dospit"10 minute
Intre timp vom pune cubuletele de spanac la fiert
Dupa ce s-a fiert spanacul ,il punem intr-o sita la scurs
Cand s-a scurs bine,adaugam usturoi,sare,faina de konjac,piperul si amestecam
In carnea tocata ,adaugam sare,piper,usturoi si amestecam
Folositi o tava briose(silicon sau inox,yena)
Puneti putin ulei de masline pe un servetel si ungeti fiecare forma a tavii(daca e de silicon nu trebuie unsa cu nimic)
Asezati cate o bucatica de aluat in fiecare forma de briose
Peste aluat puneti 1 lingura spanac si o lingura carne
Introduceti tava in cuptorul preincalzit cca 20 minute la foc mic
Tortitele din ardei le puneti crude cand cosuletele sunt coapte si racite
Minunate pentru pachet si nu numai
Trebuie sa le incerci si tu si te vei convinge cat de gustoase sunt
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu