(SE CONSUMA INCEPAND CU ETAPA 2-CROAZIERA
INGREDIENTE PENTRU 8 CORNURI
2 oua
1 lingurita Făină de Konjac
2 linguri tarate de ovaz
2 linguri tarate de grau
1 lingurita praf de copt
2 linguri SlimSugar 500
1 lingurita cacao
2 linguri iaurt grecesc 0,2%
2 linguri fulgi de drojdie inactiva
1 lingurita ulei de masline
Pentru umplutura am folosit ciocolata cu indulcitor de stevie(vezi imaginea de mai sus)
MOD DE PREPARARE ALUAT:
Cele doua oua le-am batut cu furculita
Ingredientele uscate le-am amestecat intr-un vas
Peste ,,uscaturi'am turnat ouale batute si am amestecat cu o lingura de lemn
Aluatul obtinut l-am impartit in 8 bilute egale
Cu mainile umezite in ulei de masline ,am intins fiecare biluta
Am pus bucatica de ciocolata la baza foii obtinute si am rulat usor dandu-i forma de cornulet
Pe foaie de copt in tava de la aragaz,am asezat cornurile unul cate unul
La final le-am uns cu lapte si am presarat cacaoa
In cuptorul bine incins,am copt cornurile cca 20 minute ,la foc mic
Delicioase si usor de preparat
POFTA BUNA!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu