marți, 15 martie 2016

TORT DE TURTA DULCE

(Croaziera PP-PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE BLAT:
5 oua
2 linguri  
1 lingurita praf de copt
2 lingurite scortisoara pudra
PREPARARE:
Ouale se separa
Galbenusurile se amesteca cu esentele 
Taratele se amesteca cu indulcitorul,praful de copt si scortisoara
Albusurile se bat spuma 
Peste albusurile  spuma se pun galbenusurile si esentele
Cu o lingura de lemn se amesteca compozitia
Adaugam si amestecul de tarate
Omogenizam compozitia
Pregatiti o forma de silicon patrata si turnati compozitia de blat
Coaceti blatul la foc mic cca 40 minute
Lasati sa se raceasca si il taiati in trei,astfel obtinand trei blaturi 
CREMA DE BRANZA:
250 g branza de vaci ProdLacta 0% grasime
2 linguri indulcitor mentionat mai sus
2 linguri iaurt grecesc sau crema de branza quark
Se amesteca toate ingredientele si vom obtine o crema de branza delicioasa
CREMA DE CIOCOLATA:
200 ml lapte degresat
50 gr 
2 linguri de indulcitor mentionat mai sus
1 lingurita  
Intr-un vas se pune laptele pe foc
Peste laptele cald se adauga praful de budinca ,indulcitorul  si esenta de rom
Se lasa sa fiarba pana se ingroasa ,amestecand sa nu se prinda
DECOR:
1-2 linguri zmeura congelata
ASAMBLARE:
Pe un platou puneti primul blat,apoi  jumatate din crema de branza
Peste crema de branza puneti cel de-al doilea blat urmand cu restul din  crema de branza
Urmeaza si ultimul blat peste care vom pune crema de ciocolata
Nivelati uniform si decorati cu zmeura congelata
Dati tortul la rece timp de cateva ore
Delicios si rapid de preparat
Ador dieta Dukan pentru ca mananc dulciuri cat doresc si slabesc
POFTA BUNA!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu