(Croaziera PP-PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE :
125 ml apa
125 ml lapte degresat
2 linguri SlimSugar 250
1 lingura ulei de masline
un praf de sare
4 oua
1 lingurita FAINA Konjac- 100g
1 lingurita Esență de Rom Jamaica - MAXAroma
CREMA:
200 ml lapte degresat
1 plic budinca de vanilie dr Otcker
1 lingurita Esență de vanilie - MAXAroma
1 lingura SlimSugar 250
Puneti laptele intr-un vas
Cand s-a incalzit,adaugati praful de budinca ,indulcitorul si esenta
Lasati sa fiarba pana se ingroasa
PREPARARE BLAT :
Intr-un vas se pune ,apa,laptele, si praful de sare
Cele doua sortimente de faina se amesteca ,iar cand apa+laptele incepe sa fiarba, se adauga in vas fainurile, cu un tel manual sau o lingura de lemn se amesteca incontinuu pana se leaga ca un aluat
Se da la rece
Apoi,adaugam cate un ou batut in aluat si omogenizam pana se incorporeaza foarte bine
Punem si esentele si amestecam
Adaugam si cel de-al 2-lea ou si amestecam pana se inglobeaza bine ,dupa aia urmatorul si tot asa pana punem toate cele 4 oua
Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt
Turnam aluatul obtinut ,il nivelam uniform si il coacem in cuptorul preincalzit cca 15 minute
Lasam sa se raceasca putin apoi turnam crema si rulam cu tot cu foaia de copt
Dati la rece rulada timp de 1 ora
Inainte de servire o glazurati cu urmatoarea glazura:
GLAZURA:
3 linguri Lapte Praf degresat - T-POR 0
1 lingurita SlimSugar 250
1 lingura lapte degresat sau apa
Sectionati rulada si serviti cu mare pofta
SAVUROASA,DELICIOASA
YUMMY YUMMY!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu