sâmbătă, 6 februarie 2016

SUFLEU"LAPTE DE PASARE"

Este un desert rapid si delicios
INGREDIENTE:
250 ml lapte  degresat (am folosit milli )
1 plic gelatina dr qetker
2 linguri indulcitor praf 
1 lingurita esenta de vanilie
 si portocale

PREPARARE:
Intr-un bol se pune gelatina sa se inmoaie in laptele rece
cca 15 minute
Dupa acest timp ,turnati compozitia intr-o  cratita si adaugati aromele si indulcitorul
Incalziti bine compozitia(atentie ,nu o fierbeti)pana se topeste gelatina bine
Lasati cratita deoparte sa se raceasca complet
Dupa ce s-a racit ,cu un tel manual sau mixerul(atentie,stropeste)incepeti sa bateti 10-15 minute
Trebuie sa iasa asa o spuma,cat mai tare
Daca cumva nu se bate laptele,il turnati in boluri mici si le puneti la frigider
Apoi turnati amestecul intr-o forma de silicon sau intr-o tava asternuta cu folie de plastic alimentara si dati la frigider timp de cateva ore
Se intareste foarte repede ,deci grabitiva 
Cans s-a prins bine,il rasturnati pe un platou sau se poate pune direct in boluri si se serveste
O bunatate
Incercati si va veti convinge
POFTA BUNA!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu