(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
O ciorba de vita cu multe legume si usor de preparat
INGREDIENTE:
500 g carne de vita taiata cubulete
1 ceapa tocata marunt
2 morcovi taiati cubulete
2 buc patrunjel radacina
2 buc pastarnac radacina
2 buc patrunjel radacina
2 buc pastarnac radacina
1 bucatica de telina curatata si taiata cubulete
200 ml suc de rosii
1 legatura leustean
1 legatura patrunjel
1 lingurita ulei de masline
sare si piper dupa gust
PREPARARE:
Se pune la fiert carnea de vita in apa cu sare
Legumele se spala si se taie cubulete
Nu uitati de oala cu carne de vacuta ,sa luati spuma de deasupra,dupa ce o spumiti de cateva ori ,gustati sa vedeti daca este fiarta
Daca carnea este fiarta ,se adauga legumele
Lasam ciorba sa fiarba la foc mic
Cand carnea si legumele sunt fierte,adaugati sucul de rosii
Lasati sa dea 2-3 clocote,potriviti de sare si piper si stingeti focul
Daca doriti sa fie mai acra,adaugati 1 lingura praf de ,,bors magic"
Adaugati patrunjelul si leusteanul
Puteti servi cu iaurt degresat sau crema de branza quark ,sau simpla
Super bun
Va doresc pofta buna!



Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu