vineri, 29 ianuarie 2016

PUI IN SOS DE USTUROI

Sunt sigura ca va doriti o mancare cu carne sa se faca rapid si sa fie gustoasa
O idee delicioasa ar fi acest pui in sos de usturoi
(Croaziera PL,Consolidare,Stabilizare)
INGREDIENTE:
3-4 pulpe de pui sau copane
sare,piper,boia de ardei dulce,5-6 catei de usturoi,rozmarin,marar 
1 lingura amidon,2 linguri lapte
1 ceapa 
1 lingurita ulei de masline
1-2 cani cu apa(cca 400 ml)
PREPARARE;
Copanele de pui se spala si se indeparteaza pielea
Ceapa se curata si se taie marunt 
Intr-o oala se pune uleiul de masline si ceapa si se lasa pana se inmoaie 
Apoi se adauga copanele de pui  si 1 cana cu apa,sare si se lasa sa fiarba la foc potrivit
Daca apa scade, se  mai poate  adauga
Pregatim intr-un castron sosul de usturoi
Amidonul se amesteca cu laptele ,usturoiul curatat si pisat foarte bine,sare,piper,boia de ardei,rozmarinul
Cand copanele de pui sunt fierte ,turnam peste ele sosul de usturoi si amestecam 
Mai lasam cateva minute si apoi stingem focul

La final punem si mararul si acoperim vasul 
Se serveste cald sau rece cu lipii sau paine Dukan 
Eu l-am servit cu lipii
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu